دکتر محمد نبی محمدی سرپرست دانشکده علوم پزشکی در پیامی از دست اند کاران هفته سلامت شهرستان قدردانی کرد
یکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۷

به گزارش روابط عمومی مجمع خیرین سلامت شهرستان گراش دکتر محمد نبی محمدی سرپرست دانشکده علوم پزشکی در پیامی از دست اندرکاران هفته سلامت شهرستان قدردانی کرد.

متن پیام بدین شرح است :

(من لم یشکرالمنعم من المخلوقین لم یشکرالله عزوجل )

دانشکده علوم پزشکی وخدمات بهداشتی ودرمانی گراش.در هفته سلامت سال ۹۷( یکم لغایت هفتم اردیبهشت ماه ) همگام و همراه با دانشگاه های علوم پزشکی کشور و بر اساس بخشنامه ها و دستورالعمل های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، توانست با اطلاع رسانی مناسب و برنامه ریزی های متنوع در حوزه سلامت در جهت افزایش آگاهی عموم و ارایه خدمات سلامت به مردم گام بردارد.

اینجانب از تمامی دست اندرکاران و همکاران عزیزم در معاونت توسعه مدیریت و منابع ، معاونت بهداشتی ، معاونت درمان ، معاونت اجتماعی ، مجمع خیرین سلامت و بیماری های خاص ، اورژانس ۱۱۵ ، هلال احمر و شهرداری که در اجرای برنامه های این هفته از قبیل اعزام کارشناسان به روستاهها، برگزاری نمایشگاه سلامت، برنامه های متنوع درمرکز شهرستان و پیاده روی  بزرگ خانوادگی از هیچ  کوششی دریغ نکردند تقدیر و تشکر می نمایم .

موفقیت همه ی عزیزان را از خداونتد متعال خواستارم.

دکتر محمد نبی محمدی

سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گراش