از خیّر گراشی در همایش خیرین سلامت کشور تجلیل شد
یکشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۷

از خیّر گراشی در همایش خیرین سلامت کشور تجلیل شد

به گزارش روابط عمومی مجمع خیرین سلامت شهرستان گراش: در چهارمین کنگره تخصصی و اولین کنگره بین‌المللی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و تجهیزات و مراسم تجلیل از خیرین سلامت کشور، که با حضور معاونین توسعه، درمان، اجتماعی و دبیر‌کل مجمع خیرین سلامت کشور، در سالن همایش‌های رازی دانشگاه ایران برگزار شد؛ از حاج حسین سعادت (خیّر گراشی) تجلیل شد.  یعقوب سعادت، نماینده حاج حسین سعادت، تعدادی از پروژه‌های اجراشده و ‌درحال اجرای این خیر در حوزه بهداشت و درمان را برشمرد:

ساخت پایگاه جامع سلامت سعادت در مسکن مهر گراش
راه‌اندازی و تجهیز مرکز تخصصی درمان ناباروری الزهراء گراش(محل دائم و ساختمان اصلی این مرکز با پایان نقشه‌کشی معماری، در آینده‌ای نزدیک در زمینی به مساحت ۷ هزار متر مربع و زیربنای ۵ هزار متر در انتهای بولوار شهدا شروع به ساخت خواهد شد)
ساخت درمانگاه در بندرعباس با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد
ساخت خانه بهداشت در یکی از روستاهای بوشهر با پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصد
ساخت خانه بهداشت در یکی از مناطق زلزله‌زده کرمانشاه.

برای اجرای این پروژه‌ها بیش از ۶ میلیارد تومان هزینه شده‌است.

گفتنی است در این همایش، که با حضور جمع کثیری از خیرین برگزار شد، از شش نفر از خیرین کل کشور تقدیر شد که یکی از آنها، حاج حسین سعادت، از شهرستان گراش بود.و در آخر نیز  لوح سپاس این خیّر گراشی به نماینده وی، حاج یعقوب سعادت، اهدا شد.

تاریخ درج خبر: سه شنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۶ ۷:۵۲