افتتاح پروژه های خیر ساز در هفته دولت
یکشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۷

افتتاح پروژه های خیر ساز در هفته دولت

به گزارش روابط عمومی مجمع خیرین سلامت شهرستان گراش به مناسبت هفته دولت تعدادی از پروژه های عمرانی سلامت در شهرستان گراش که با تلاش خیرین سلامت وهمت خیرین عزیز شهرستان گراش ساخته شده بود با حضور فرماندار و مدیران ادارات و اعضای هیات رئیسه دانشکده علوم پزشکی شهرستان گراش،امام جمعه و بخشدار بخش ارد و دهیار زینل آباد به بهره برداری رسید:

پایگاه خدمات جامع سلامت سعادت و دو پانسیون پزشک در مسکن مهرشهرستان به متراژ1100 مترمربع با هزینه کرد یک میلیارد و هفتصد میلیون تومان، که تمام هزینه آن توسط مرحوم میرابوالحسن سعادت پرداخت شده است.

خانه بهداشت روستای زینل آباد با زیر بنا 100مترمریع و هزینه کرد یکصد وچهل میلیون تومان ،تامین هزینه توسط خیر.

دو واحد پانسیون پزشک در بخش ارد با زیربنا 100مترمربع و هزینه کرد یکصد وبیست میلیون تومان تامین هزینه توسط خیر.

تاریخ درج خبر: سه شنبه ۰۷ شهریور ۱۳۹۶ ۷:۵۰