افتتاح پروژه های خیر ساز در هفته دولت
چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی مجمع خیرین سلامت شهرستان گراش به مناسبت هفته دولت تعدادی از پروژه های عمرانی سلامت در شهرستان گراش که با تلاش خیرین سلامت وهمت خیرین عزیز شهرستان گراش ساخته شده بود با حضور فرماندار و مدیران ادارات و اعضای هیات رئیسه دانشکده علوم پزشکی شهرستان گراش،امام جمعه و بخشدار بخش ارد و دهیار زینل آباد به بهره برداری رسید:

پایگاه خدمات جامع سلامت سعادت و دو پانسیون پزشک در مسکن مهرشهرستان به متراژ۱۱۰۰ مترمربع با هزینه کرد یک میلیارد و هفتصد میلیون تومان، که تمام هزینه آن توسط مرحوم میرابوالحسن سعادت پرداخت شده است.

خانه بهداشت روستای زینل آباد با زیر بنا ۱۰۰مترمریع و هزینه کرد یکصد وچهل میلیون تومان ،تامین هزینه توسط خیر.

دو واحد پانسیون پزشک در بخش ارد با زیربنا ۱۰۰مترمربع و هزینه کرد یکصد وبیست میلیون تومان تامین هزینه توسط خیر.