دومین جلسه هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت شهرستان گراش برگزار گردید.
چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۶

دومین جلسه هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت شهرستان گراش در مورخه ۱۷/۵/۹۶ روز سه شنبه ساعت ۶ بعدازظهر در محل دفتر مجمع خیرین واقع در دانشکده علوم پزشکی شهرستان گراش برگزار گردید.

ابتدا  جلسه با قرائت قرآن کریم و ذکر صلوات و گرامی داشت یاد و خاطره حاج آقا نیری دبیر کل محترم مجمع خیرین و ذکر فاتحه و همچنین  عرض تبریک  به جناب آقای دکتر شهریاری به مناسبت انتصاب دبیرکل مجمع خیرین  سلامت کشور و تبریک روز خبرنگار آغاز گردید .

جناب آقای محمد منفرد مدیرعامل مجمع خیرین سلامت شهرستان گراش : خداوند را شاکر و سپاسگزارم که وقتی کنار و جمع شما عزیزان قرار میگیرم سرشار از انرژی مثبت و حس بسیار خوبی پیدا میکنم ،خدارو شکر که همه  شما انسانهای موفق،سعادتمند،آگاه و با ایمان و مشوق خیرین هستید به بنده و همکاران شهامت هدیه میکنید تا مجمع به اهداف خود برسد،خوشبختانه در شهر گراش به همت خیرین و وجود افرادی مثل شماها کارهای بزرگی در همه زمینه ها انجام گرفته است ولی هنوز کمبود های زیادی وجود دارد که نیازمند تلاش و همکاریبیشتر شما است.سپس گزارشی از عملکرد سه ماهه اول سال ۹۶ عنوان نمودند:دیدار با ورزشکاران،دیدار با ریس اداره کار و رفاه اجتماعی به مناسبت روز جهانی کارگر،ارسال گزارش عملکرد ۹۵ و چاپ آن در کتابچه مجمع خیرین ،پیگیری واگذاری زمین جهت ساخت همراه سرا بیمار ،پیگیری زمین جهت ساخت بیمارستان باب الحوائج و همچنین تقاضای مشارکت بیشتر دانشکده با مجمع خیرین در خصوص پیگیری مشکلات مجمع مطالبی را عنوان نموده اند.

سپس جناب آقای دکتر محقق گزارشی از حضور غرفه مجمع خیرین در همایش عمران تهران که مورد استقبال زیادی از بازدید کنندگان قرار گرفت ارائه نموده وبه ذکر مواردی از قبیل :مشکلات نبود همراه سرا در گراش ،تجلیل از خیرین در طی برگزاری همایشی،اولویتهای بهداشتی و درمانی اطلاع رسانی شود،پیگیری پروزه درمانگاه خیابان بسیج  پرداختند.

جناب آقای دکتر فتحی به ذکر مطالبی از قبیل:پیگیری های صورت گرفته در خصوص واگذاری زمین ساخت همراه سرا بیمار و همچنین تقسیم کار و مسولیت بین اعضا در خصوص به نتیجه رسیدن هر چه زودتر کارهای در دست اقدام اشاره نمودند.

جناب آقای دیباچی: از پیگیری های انجام گرفته تشکر و قدردانی نموده اند .واز وجود مشکلات ساخت زمین همراه سرا بیمار گله مند بودند و خواستار رفع این مشکل بودند.

جناب آقای یعقوب سعادت  دیگر سخنران این جلسه بود که به ذکر مطالبی از قبیل:خبر آمادگی  افتتاح درمانگاه سعادت ،تامین پرسنل و پرداخت حقوق ۹ نفر آنان  ،هزینه ماهانه ۵۰ میلیون تومان توسط خود خیر.،و ،هزینه ۱۵۰۰۰۰۰۰۰۰ میلیارد تومان این درمانگاه خبردادند،و همچنین در خصوص  نقشه ساخت زمین مرکز ناباروری  که به متراژ۳۸۰۰متر در سه طبقه می باشد نطق فرمودند.

جناب آقای محمد منفرد(فتح اله):جهت پیگیری زمین ،خرید کانکس یک نفر تعیین ومعرفی گردد،اعلام آمادگی خرید دو عدد کانکس جهت همراه بیمار و همچنین اعلام آمادگی جناب آقای دکتر محقق از خرید یک عدد کانکس .

جناب آقای خلیل غلامی:خبر  افتتاحیه خانه بهداشت زینل آباد و انشعاب برق این مرکز بهداشتی را دادند.

جناب آقای دکتر سرخی:پیشنهاد نمودند به جای خرید کانکس  با آموزش و پرورش جهت اجاره مدرسه سلیمی مکاتبه و صحبت گردد که مسولیت این کاربه  جناب آقای حسین افشار  واگذار گردید.

جناب آقای دکتر عبدالهی آخرین سخنران این جلسه از زحمات همکاران و پرسنل مجمع خیرین و اعضاء هیئت مدیره تقدیر وتشکر نموده اند ،سپس خواستار همکاری و انسجام بیشتر اعضاء جهت پیشبرد و پیشرفت کار شدند،همچنین ابراز تاسف نموده اند از عدم وجود همراه سرا و خواستار رفع این مشکل شدند.

جلسه با ذکر صلوات و اهداء لوح تقدیر به اعضاء ساعت ۸ به پایان رسید.