همایش پیشگیری از سرطان در منطقه، در گراش برگزار شد.
چهارشنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی مجمع خیرین سلامت شهرستان گراش،نوزدهم بهمن‌ماه، همایش پیش‌گیری از سرطان‌های شایع در منطقه با همکاری مجمع خیرین سلامت شهرستان، معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی گراشومرکز پیشگیری از سرطان برگزار شد. مسئولین ادارات و ارگان‌ها، پزشکان خانواده، و بانوان پایگاه‌های بسیج شهرستان در این برنامه حضور داشتند.

محسن ایزدی مسئول بیماریهای غیرواگیر بعنوان دبیر همایش در مورد نحوه برگزاری این همایش گفت:

این همایش با سخنرانی اساتید و مدیران دانشگاهی با محوریت بیماریهای سرطان کولورکتال،پستان وسرویکس با هدف پیشگیری از ابتلا به این بیماریها برگزار و اطلاع رسانی لازم در مورد سه سرطان مهم که قرار است در ماه های آتی در قالب بسته خدمات نوین سلامت به گروههای سنی مربوطه ارائه گردد صورت گرفت .

سخنرانان این همایش  جناب اقایان دکتر احمد عبدالهی ریاست دانشکده علوم پزشکی و فوق تخصص جراحی های سرطان ،دکتر محمد نبی محمدی  معاونت بهداشت ، دکترمحمد رادفر قائم مقام معاونت بهداشت خانم دکتر لیلا ساریخانی متخصص زنان و زایمان مرکز آموزشی درمانی امیر المومنین علی (ع) بودند.

هدف برگزاری همایش «پیشگیری از سرطان‌های شایع در منطقه» با شعار «یاد بگیریم بیشتر مواظب خودمان باشیم.»  بود که صبح دیروز در سالن دانشکده‌ی علوم پزشکی برگزار شد.