مجمع خیرین سلامت گراش با حضور دکتر اسماعیل غنیان تشکیل جلسه داد
چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۶

به گزارش روابط عمومی مجمع خیرین سلامت گراش، دکتر اسماعیل غنیان معاون هماهنگ کننده مجمع خیرین سلامت کشور با حضور در گراش، با اعضای هیات مدیره مجمع خیرین سلامت و معاونین دانشکده علوم پزشکی این شهرستان تشکیل جلسه داد.

در این جلسه که در دفتر مجمع خیرین سلامت واقع در دانشکده علوم پزشکی گراش برگزار شد، دکتر سید جواد محقق معاون توسعه و مدیریت منابع علوم پزشکی گراش و نماینده رییس دانشکده در مجمع، گزارشی از پروژه های ساخته شده و در حال ساخت توسط خیرین ارائه داد.

یعقوب سعادت ، مدیر هیات مدیره مجمع خیرین سلامت نیز در این جلسه با بیان کارهای ارزشمند خیرین، خواستار حمایت مجمع خیرین سلامت کشور در پروژه های خیّرساز شد.

دکتر اسماعیل غنیان و اعضای هیات مدیره و معاونین دانشکده قبل از برگزاری جلسه با حضور در منزل محمد منفرد، مدیرعامل مجمع خیرین سلامت شهرستان گراش ، از وی عیادت کردند و برای سلامتی عاجل او دعا کردند.