اولین جلسه کارگروه تهیه،توزیع و تامین مالی مبارزه با ویروس کرونا
یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۹

اولین جلسه کارگروه تهیه،توزیع و تامین مالی مبارزه با ویروس کرونا

به گزارش روابط عمومی مجمع خیرین سلامت:

اولین جلسه کارگروه جمع آوری کمک های مردمی و توزیع اقلام بهداشتی  مقابله با ویروس کرونا شنبه بیست و چهارم اسنفندماه با حضور دکتر عبداللهی ریاست دانشکده علوم پزشکی و دکتر محسن زاده معاونت توسعه و نیروی انسانی و خانم دکتر موغلی معاونت غذا و دارو و اقای امینی ریاست اتاق اصناف و منفرد مدیر عامل مجمع خیرین سلامت در دفتر مجمع  برگزار گردید. و مقرر شد جلسه هر روز راس ساعت ۱۲٫۳۰ با دعوت از همه سرگروههای فعال در پخش و توزیع اقلام بهداشتی در سطح شهر تشکیل شود و همچنین تصمیم گرفته شد تمام اقلام بهداشتی که در اختیار مردم قرار گرفته میشود پس از تاییدمسولین ذیربط دانشکده و بیمارستان توزیع و پخش گردد . کمکهای نقدی خیرین و نیکو کاران فقط از طریق مجمع خیرین سلامت جمع اوری نماید .

♦گفتنی است کارگروه مقابله با ویروس کرونا متشکل از مجمع خیرین سلامت،  اتاق اصناف ، دانشکده علوم پزشکی می باشد.

تاریخ درج خبر: چهارشنبه ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ ۵:۰۴