برگزاری اردوی علمی .تفریحی دانش آموزان روستای کسرالدشت به همت مجمع خیرین سلامت
چهارشنبه ۱۳ فروردین ۱۳۹۹

برگزاری اردوی علمی .تفریحی دانش آموزان روستای کسرالدشت به همت مجمع خیرین سلامت

به گزارش روابط عمومی مجمع خیرین سلامت:

در دیداری که مدیر و رییس شورای روستای کسر الدشت با مدیر عامل مجمع خیرین سلامت داشته و در بازدیدی که اعضای شورای  مشارکت بانوان. این مجمع از روستا در هفته گذشته داشته اند همچنین نظر به  اظهارات مدیر مدرسه  که دانش اموزان این  روستا از نظر رفتن به مراکز تفریحی و پارک در مضیقه هستند  لذا به دعوت هیات مدیره مجمع و رییس شورای مشارکت بانوان، سه شنبه شانزدهم دی ماه دانش‌آموزان روستای کسرالدشت در اردوی علمی و تفریحی که با همت مجمع خیرین سلامت برگزار شد، شرکت کرده‌اند.

در این اردوی تفریحی دانش‌آموزان به پژوهش‌سرای گراش رفتند و از نزدیک شاهد آزمایش‌های شیمی و اختراعات مخترعین در منطقه و این پژوهش‌سرا بودند.

این دانش‌آموزان در ادامه‌ی اردوی علمی و تفریحی خود به پارک شهر رفته و ساعتی را به بازی و شادی پرداختندسپس از مجموعه‌ی آموزشی دانشکده‌ی علوم پزشکی گراش نیز دیدن و در کلاس مولاژ که توسط خانم دکتر اکبری برگزار گردید شرکت کردند و  با مولاژ آشنا شدند.

در پایان محمد منفرد، مدیر عامل مجمع خیرین سلامت با ابراز خرسندی از برگزاری این اردو با دانش‌آموزان حاضر در این اردو گفت‌وگو کرد.

تاریخ درج خبر: چهارشنبه ۱۸ دی ۱۳۹۸ ۷:۴۳