آغاز توزیع خرما در مدارس
جمعه ۲۴ آبان ۱۳۹۸

آغاز توزیع خرما در مدارس

به گزارش روابط عمومی مجمع خیرین سلامت گراش به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم  پزشکی چهارشنبه، یکم آبان ماه، مراسم شروع طرح توزیع خرما در مدارس آغاز شد . اجرای این طرح با حضور دکتر احمد عبدالهی، رییس دانشکده علوم پزشکی گراش و دیگر مسوولین این دانشکده، محمد منفرد مدیر عامل مجمع خیرین سلامت  ومسئولین اداره آموزش و پرورش،، خیرین مدرسه‌ساز و برخی معتمدین و خیرین برگزار شد.

دکتر احمد عبدالهی،فوق تخصص جراحی سرطان در ای مراسم گفت:« امروز جامعه ما برای مقابله با برخی بیماری‌های جسمی و روحی نیازمند تغذیه‌ی سالم است.»وی افزود:«ارزش غذایی خرما و تاثیرات مثبت آن بر بدن انسان در تمام مجامع علمی ثابت شده است و ما باید میل به خوردن خرما در مردم را از همین مدارس شروع کنیم.» او همچنین در ادامه گفت:«در دین مبین اسلام و احادیث معصومین بسیار از خرما و فواید آن گفته شده است و امروز علم پزشکی پس از تحقیقات فراوان توانسته‌اند ارزش این غذای ارزشمند را اثبات کند.»

تاریخ درج خبر: شنبه ۰۴ آبان ۱۳۹۸ ۶:۱۶