کلنگ زنی مرکز جامع سلامت خیابان بسیج
جمعه ۲۲ آذر ۱۳۹۸

کلنگ زنی مرکز جامع سلامت خیابان بسیج

به گزارش روابط عمومی مجمع خیرین سلامت شهرستان گراش: یک‌شنبه، چهاردهم مهر ماه کلنگ ساختمان مرکز جامع سلامت  خیابان بسیج در زمینی به مساحت ۲۰۰۰ متر مربع و زیربنای ۷۰۰ متر مربع به زمین زده شد.

در این مراسم فرسوده و زمانی معاونین فرمانداری، باقرزاده، رئیس و خورشیدی عضو شورای اسلامی شهر، دکتر عبدالهی، ریاست دانشکده و معاونین این دانشکده، اعضای مجمع خیرین سلامت و معتمدین شهر، خانواده شهدا، خیرین و معتمدین، حضور داشتند.

زمین این مرکز توسط خانواده مرحوم حاج علی قربانی اهداء و هزینه ساخت آن یک میلیارد و ششصد میلیون تومان است که از طریق بانی خیر فرزند مرحوم حاج عباس خوشاب تامین و پرداخت خواهد شد.

مراسم کلنگ‌زنی مرکز جامع سلامت با تلاش و فعالیت ااعضای مجمع خیرین سلامت شهرستان گراش و همکاری دانشکده علوم پزشکی و شبکه بهداشت برگزار شد.

تاریخ درج خبر: دوشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۸ ۵:۱۸